- Γιαούρτι
- Αγγούρι
- Σκόρδο
- Λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση:
Είναι απλό: Τρίβεις το αγγούρι και το στύβεις καλά ώστε να μην έχει καθόλου νερά. Ρίχνεις μέσα το γιαούρτι και τα ανακατεύεις. Τρίβεις σκόρδο (όσο θέλεις ανάλογα με το πόσο καυτερό θέλεις να είναι) και ανακατεύεις. Βάζεις λάδι και προαιρετικά λίγο αλάτι, ανακατεύεις και έτοιμο!
Ένα βιντεάκι που ίσος βοηθήσει
2 σχόλια:
Λεο έπρεπε να το φτάξεις εσύ το τζατζίκι....
Εγώ είμαι και έχω μεταμφιεστεί λόγο αποκριών σε αμερικάνα μαγείρισσα!
Δημοσίευση σχολίου